Tuinadvies

U wilt uw tuin aanpakken? Opnieuw inrichten, renoveren of u loopt tegen wat knelpunten aan? Nodig mij dan uit voor een adviesgesprek. Dit duurt ongeveer één tot anderhalf uur. In deze tijd analyseer de situatie, bodem, beplanting, zon/schaduw, wind, uitzicht e.d. en geef u ter plekke advies over de mogelijkheden en onmogelijkheden.

Voor slechts € 95,- bij u thuis! Bekijk al mijn tarieven

Tuinontwerp

Ik ben een echte old-school ontwerper die met schetsen en tekeningen ontwerpen op schaal (2D) uitbrengt. Voor een goed ontwerp vind ik het belangrijk om meer te weten over uw wensen! Het gebruik van een tuin is heel persoonlijk.  Ik vind het belangrijk om mij goed in te leven in opdrachtgever(s), hoe deze de buitenruimte gaan gebruiken. Ik ontwerp en realiseren van buitenruimten met méér beleving en een hoge gebruikswaarde, zodat u daar probleemloos jaren van kan gaan genieten. 

Lees meer over tuinontwerp

Tuinaanleg

Mijn ervaring heeft mij geleerd dat, ondanks een gedegen voorbereiding, een goed toezicht en begeleiding noodzakelijk is om te komen tot het beoogde eindresultaat. Om goed toezicht te kunnen uitoefenen en de uitvoerende partijen te begeleiden in het realisatieproces is kennis en ervaring van de realisatie nodig. Ik kan ervoor zorgen dat u bijna geen omkijken heeft naar de realisatie van uw nieuwe tuin en hierin de regie nemen. Ook als u een stuk van uw tuin opnieuw wilt aanleggen of renoveren.

Lees meer over tuinaanleg

Tuinonderhoud

Elke tuin heeft regulier onderhoud nodig, denk aan snoeiwerk, bemesten of winterklaar maken. Dit kan ik voor u verzorgen.

Lees meer over tuinonderhoud

Tarieven

Voor de verschillende werkzaamheden hanteer ik specifieke tarieven.

Lees meer over mijn tarieven