Wie

Mijn naam is Jelle Hielkema en ik ben reeds 20 jaar werkzaam in de groenbranche. Ik heb een eigen creatieve en pragmatische visie op tuinontwerpen tuinadvies en ik maak gebruik van duurzame kwaliteitsproducten. Lees meer over mijn visie op tuinontwerp of laat uw gegevens achter, dan neem ik contact met u op. 

Ik ben aangesloten bij de branchevereniging VHG.

Werkwijze

De basis voor een goed tuinontwerp is een goed adviesgesprek, waarin duidelijk wordt wat uw wensen zijn. Met het oog op de toekomst en met oog voor de omgeving en uw budget maak ik een tuinontwerp voor u. Om tot een goed ontwerp te komen doorloop ik de volgende stappen: 1. Inventarisatie - 2. Schetsontwerp - 3. Voorlopig tuinontwerp - 4. Raming / indicatie 5. Definitief tuinontwerp.

Lees meer over mijn werkwijze.

Partners

Een tuin ontwerp ik voor méér beleving van uw buitenruimte zodat u nu maar ook later kan genieten van uw tuin. Hierbij kies ik voor kwaliteitsmaterialen. Mijn leveranciers zijn GreenSales en Terras & Trends. Daarnaast werk ik voor het aanleggen van uw tuin samen met diverse bedrijven waar ik een goede relatie heb opgebouwd, zoals collega hoveniers, stratemakers en collega's voor grondverzet.

Bekijk het assortiment van mijn leveranciers.

Contact

Heeft u een vraag, of wilt u bestelling doen? Laat uw gegevens achter en ik bel u zo snel mogelijk terug.

Neem contact op.

Algemene voorwaarden

Download via onderstaande links mijn algemene voorwaarden:

Algemene voorwaarden bedrijven
Algemene voorwaarden consument