Regie op tuinaanleg

Mijn ervaring heeft mij geleerd dat, ondanks een gedegen voorbereiding, een goed toezicht en begeleiding noodzakelijk is om te komen tot het beoogde eindresultaat.

Om goed toezicht te kunnen uitoefenen en de uitvoerende partijen te begeleiden in het realisatieproces is kennis en ervaring van de realisatie onontbeerlijk.

Tuinaanleg zonder zorgen

Ik zorg ervoor dat u bijna geen omkijken heeft naar de realisatie van uw nieuwe tuin, denk hierbij aan:

Het controleren van de materialen en of deze volgens tekening en werkomschrijving zijn verwerkt is van belang voor het uiteindelijke eindresultaat. Bewaking van de kwaliteit, budget en planning behoren ook tot de regietaken. Afhankelijk van de complexiteit en tijdsduur van de aan te leggen tuin zullen er controle momenten tijdens de aanleg fase worden ingezet.

Naast controle op de werkplek kunnen er ook wijzigingen nodig zijn. Deze wijzigen worden eerst door mij beoordeelt, ook als deze mochten leiden tot eventuele meerkosten de meer kosten zal ik eerst toetsen voor ik advies aan u voorleg. 

Voortgangscontrole en persoonlijke rapportage zijn standaard bij de regie werkzaamheden. Ook het vooraf informeren van uw buren voor eventuele overlast tijdens de werkzaamheden, daar zorgen we voor dat dit gebeurt.

Ik zorg er, samen met de uitvoerende partij(en), voor dat de uitvoering voor u goed verloopt!

Bekijk het tarief voor regie op tuinaanleg.

Tuin aanpassingen en renovatie

 Zeker ook voor een goed plan of advies op het gebied van tuinaanpassingen en renovatie kunt u bij mij terecht. Denk hierbij aan adviezen voor:

  • Nieuwe ideeën voor straatwerk.
  • Welke materialen? tegels en/of stenen of ook houtwerk en in welke kleur en afmetingen.
  • Nieuw beplantingsplan.
  • Nieuw bestratingsplan.
  • Advisering, aan welke vakmensen besteed ik het uit?

Ook voor het leveren en aanplanten van beplanting kunt u bij mij terecht, neem contact op of bekijk mijn tarieven