Een nieuwe tuin en nu?

Een nieuwe tuin laten ontwerpen en realiseren is een hele uitdaging en investering. Hoe gaat u het aanpakken? Welke keuzes gaat u maken? Welke materialen? Hoe dan ook het kost u in ieder geval de nodige tijd.

Bij dit alles help ik u graag. Want uw tuin is een groot visitekaartje en verlengstuk van uw woning en van uw woongenot. De tuin zegt iets over u. Uw nieuwe tuin moet dan ook bij u passen qua sfeer en beleving kortom u moet u thuis voelen. Lees meer over mijn visie op tuinontwerp, mijn werkwijze of mijn tarieven.

TIP:  Nieuwbouwsituatie? Voorkom dubbel werk dus onnodige kosten en schakel mij zo vroeg mogelijk in voor een gedegen advies en of tuinontwerp.

Zoveel keuzes


Sfeer

Maar wat voor tuin en sfeer wilt u? Welke functies gaat uw tuin krijgen? Onderhoudsarme tuin? Of toch lekker tuinieren? Een tuin voor het hele gezin? Een show tuin? Een minimalistische tuin, of toch liever een natuurlijke tuin? Landelijk of romantisch? Doe inspiratie op door mijn projecten te bladeren of door inspiratie op te doen bij mijn leveranciers.

Budget

Hoeveel gaat het kosten en hoe zoek ik dat uit? Wat is haalbaar? Wie kan ons adviseren?  Wie kiezen we uit, om ons te helpen bij het maken van een passend tuinontwerp? Wat zullen de kosten zijn?

Allemaal vragen waar ik u bij kan begeleiden. Deze inventarisatie start met een adviesgesprek, lees meer over mijn werkwijze.

Ontwerp - plan - kostenindicatie

Voor een vaste prijs een basisontwerp afgestemd op uw eisen en wensen. Als extra opties kan ik ook een beplantingsplan en of een kosten indicatie voor u opstellen. Ik ben een praktijk gerichte ontwerper die met schetsen en tekeningen realistische ontwerpen op schaal uitbrengt. 

U krijgt een verrassend tuinontwerp en….

  • onafhankelijk en deskundig advies
  • heldere uitwerking voor een goed eindresultaat
  • bestratingsplan
  • beplantingsplan (optie)
  • leidingenplan (optie) 
  • bespaar tijd en geld

Eventueel kunt u er ook voor kiezen om de tuinaanleg te laten controleren, u kunt ook het hele traject van de aanbesteding t/m de regie bij aanleg aan mij uitbesteden, dus minder gedoe voor u. Lees meer over mijn werkwijze bij een tuinontwerp, visie op tuinontwerp of bekijk mijn tarieven.

Optie: Tuinaanleg zonder zorgen

Ik selecteer (samen met u) uitvoerende bedrijven, toets offertes en breng u advies uit. Ik zorg voor regelmatige controle zodat de aanleg conform het tuinontwerp en afspraken verloopt. De oplevering zal ik bij zijn en samen met u controleren op gebreken. 

  • opvragen en toetsen offertes voor realisatie
  • laten aanleggen voor de beste prijs/kwaliteit
  • onafhankelijk toezicht, begeleiding en controle
  • één aanspreekpunt

Zo bent u er van verzekerd dat het tuinontwerp niet alleen goed wordt uitgevoerd maar ook tegen de beste prijs. Want daar gaat het uiteindelijk om, een goed eindresultaat dat garant staat voor jaren tuinplezier. Lees meer over tuinaanleg of bekijk mijn tarieven.

Daarna adviseer ik u over het opvolgend tuinonderhoud.